Mit nyersz, ha az iCrew-t választod? (2024)

01. Az iCrew rövid bemutatása

Nyerj bepillantást az iCrew kulisszái mögé! A következő videókban bemutatjuk neked,hogy hogyan és miként dolgozunk nap mint nap azon, hogy egyre több Apple-el kapcsolatos ügyedet intézhesd nálunk könnyedén. 2010 óta gyűjtjük a tapasztalatokat, és tanulmányozzuk a piacot, hogy igazán megértsük, mire is van szükséged.

01. Az iCrew rövid bemutatása

Nyerj bepillantást az iCrew kulisszái mögé! A következő videókban bemutatjuk neked,hogy hogyan és miként dolgozunk nap mint nap azon, hogy egyre több Apple-el kapcsolatos ügyedet intézhesd nálunk könnyedén. 2010 óta gyűjtjük a tapasztalatokat, és tanulmányozzuk a piacot, hogy igazán megértsük, mire is van szükséged.

02. Új termékek értékesítése

Mindegy, hogy iPhone, iPad vagy Mac, mi biztosan beszerezzük neked! Az Apple teljes palettáját forgalmazzuk, hogy biztosan ne kelljen több helyről beszerezned a kiszemelt termékeidet. Fő célunknak tűztük ki, hogy minden olyan terméket elérhetővé tegyünk a webáruházunkban, ami a digitális életedet könnyebbé, szebbé vagy biztonságosabbá teszi. Nézz körül és válogass a jobbnál jobb termékek között!

Válogass új termékeink közül!

03. Használt termékek értékesítése

Úgy gondolod, hogy neked egy használt termék is tökéletesen megfelelne? Rengeteg olyan ügyfelünk van, aki a minőségi, ismert előélettel rendelkező termékeket keresi. Ha te is közéjük tartozol, akkor remek hírem van! Technikus kollégáink az összes általunk megvásárolt használt Apple terméket egyesével átnézik és elvégzik rajtuk a szükséges felújításokat, mielőtt meghirdetnénk őket. Természetesen nagyon ritkán előfordulhat, hogy olyan hiba van ezeken a készülékeken, amit nem veszünk észre, de minden termékre 1 hónap garanciát adunk, így biztonsággal kipróbálhatod!

Válogass használt termékeink közül!

04. Használt termékek felvásárlása

A te fiókodban is vannak olyan Apple termékek, amikkel már nem tudsz mit kezdeni? Képzeld el, hogy ezek a termékek a legtöbb esetben egy kisebb felújítást követve másoknál akár még évekig jó szolgáltatot tehetnek. Kollégáinktól könnyedén kérhetsz ajánlatot a már nem használt Apple termékeid felvásárlására. Kattints erre a linkre, töltsd ki a részleteket és kollégáink hamarosan küldenek neked egy teljesen transzparens és átlátható árajánlatot.

Kérj ajánlatot használt eszközödre!

05. Használj mindig új termékeket a cégedben kiszámítható havidíj mellett!

Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb KKV-ban régi, lassú eszközökön dolgoznak és sokszor nem is tudják, hogy akár 0 forint kezdő részletért dolgozhatnának új, gyors eszközökön is. Nálad is felmerültek már hasonló problémák? Gondolkozz úgy, mint a nagyok! Több nagy ügyfelünk is igénybe veszi a leasing szolgáltatásunkat. Ennek köszönhetően a kollégáid akár 2-3 napon belül elkezdhetnek dolgozni új készülékeiken, amivel rengeteg időt spórolhattok meg! Érdeklődj munkatársainknál és válasszuk ki közösen, hogy melyik eszközök lennének a számotokra optimálisak, ha pedig már tudod, mire lenne szükséged, akkor töltsd ki a lenti linket egy pontos ajánlatért! Ezt követően a GRENKE leasing minősíti a cégeteket és ha megkapjuk a zöld lámpát, akkor azonnal el is kezdjük a beszerzést. Természetesen a régi eszközeidről szívesen segítünk az adatok átköltöztetésében, és ha lejár a leasing futamideje, akkor igény szerint meg is vásároljuk tőletek ezeket az eszközöket.

Kérj ajánlatot a kiszemelt eszközök havidíjára!

06. Szoftveres problémák orvoslása

Biztos vagyok benne, hogy te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy egy beállítás kifogott rajtad, vagy nem úgy ment a szinkron, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek ebben a témában és mindig szívesen segítünk régi készülékről az újra költözésben, újratelepítésben, frissítésben, vagy egyéb speciális feladatokban.

07. A te adataid biztonságban vannak?

uStorage brandünket a biztonságodért hoztuk létre. Tisztában vagyok vele, hogy a rengeteg teendőd mellett az utolsó dolog, amivel van időd foglalkozni, az az adataid biztonsága. A uStorage-nek köszönhetően egyszeri beállítás után automatikusan tudjuk menteni az adataidat, amit baleset esetén könnyedén visszaállíthatsz.

Kattints a részletekért a uStorage website-jára!

08. Szerezd be nálunk tartozékaidat!

Az Apple termékei kiválóak, azonban a védelem nekik is fontos! Törekszünk a lehető legjobb partnereket kiválasztani, hogy kedvedre válogathass minőségi tartozékaink közül. Legyen szó tokokról, fóliákról, külső merevlemezekről, vagy bármi másról, ami az Apple világában elérhető!

Nézz körül tartozékaink között!

09. Vedd át nálunk az interneten vásárolt használt termékedet!

Tisztában vagyunk vele, hogy mi sem tudunk minden igényt kielégíteni. Ha találsz egy számodra kedvezőbb használt terméket valahol az interneten, kollégáink szívesen átnézik, hogy nyugodtan alhass a vásárlás után is.

Jelentkezz be szervizünkbe és nézesd át a kiválasztott eszközödet!

10. Javításra van szükséged?

2010 óta javítunk Apple termékeket. Legyen szó egy törött kijelzőről, egy be nem bootoló Mac-ről vagy egy folyton lemerülő iPhone-ról. Kollégáink bevizsgálják és a tapasztalatuknak köszönhetően első körben felmérik a hiba nagyságát, és annak gazdaságos javíthatóságát, hogy semmiképp se fizess rá! Teljes körű szervizként működünk, így partnereinknek köszönhetően, akár alaplapi szintű javításokat is tudunk vállalni. Ha esetleg sehogy nem érné meg neked a javítás, akkor keresünk egy alternatív megoldást, legyen az egy másik új, vagy használt eszköz, de emellett akár a gépedet is beszámítjuk alkatrészként.

Jelentkezz be szervizünkbe egy kattintással!

Mit nyersz, ha az iCrew-t választod? (2024)
Top Articles
Your Guide To Banquet Table Sizes And Linens
Iceland faces backlash as Christian symbol replaced on hot cross buns
Wordscapes Level 5130 Answers
13 Easy Ways to Get Level 99 in Every Skill on RuneScape (F2P)
Myexperience Login Northwell
Obor Guide Osrs
Select The Best Reagents For The Reaction Below.
Hello Alice Business Credit Card Limit Hard Pull
A.e.a.o.n.m.s
Olivia Ponton On Pride, Her Collection With AE & Accidentally Coming Out On TikTok
123Moviescloud
National Weather Service Denver Co Forecast
Costco Gas Foster City
Char-Em Isd
Troy Bilt Mower Carburetor Diagram
Lowe's Garden Fence Roll
Scotchlas Funeral Home Obituaries
Beverage Lyons Funeral Home Obituaries
Tu Pulga Online Utah
Okc Body Rub
If you have a Keurig, then try these hot cocoa options
Aliciabibs
Drift Hunters - Play Unblocked Game Online
Silky Jet Water Flosser
University Of Michigan Paging System
Move Relearner Infinite Fusion
Urban Dictionary Fov
Accuradio Unblocked
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
What Sells at Flea Markets: 20 Profitable Items
Ullu Coupon Code
Lcsc Skyward
Gopher Hockey Forum
Salons Open Near Me Today
Manuel Pihakis Obituary
Baddies Only .Tv
Pokemmo Level Caps
Goodwill Houston Select Stores Photos
Indiana Wesleyan Transcripts
Ukg Dimensions Urmc
Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
Rs3 Bis Perks
“To be able to” and “to be allowed to” – Ersatzformen von “can” | sofatutor.com
Gasoline Prices At Sam's Club
Discover Things To Do In Lubbock
Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
Yourcuteelena
Upcoming Live Online Auctions - Online Hunting Auctions
Rétrospective 2023 : une année culturelle de renaissances et de mutations
Koniec veľkorysých plánov. Prestížna LEAF Academy mení adresu, masívny kampus nepostaví
How to Choose Where to Study Abroad
Https://Eaxcis.allstate.com
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5835

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.